Ströman Maskin AB är ny generalagent för Johnston och Beam i Sverige

Från 1 december 2019 är Ströman generalagent för Johnston och Beam i Sverige, och tar ett helhetsansvar för sopmaskiner inom Bucherkoncernen. Ströman blir därmed Sveriges största leverantör av sugande sopmaskiner.

Ströman Maskin har hjälpt till att göra Sveriges vägar säkra sedan 1960-talet. Vi är idag en av landets ledande leverantörer av maskiner för vägunderhåll till kommuner och entreprenörer. Vi är i ständig utveckling för att bli bättre och möta marknadens krav och behov.

Ströman Maskin kan nu erbjuda Sveriges bredaste sortiment av sugande gatusopmaskiner. Allt från kompakta maskiner till chassiburet med kapacitet från 1 – 14 m3 gör att vi har maskiner för alla ändamål.

”En spännande utmaning och ett tillskott till våra befintliga sopmaskiner från Bucher. Nu kan vi erbjuda vår kunder större och fler specialanpassade maskiner. En ny produktgrupp i ett företag kräver en del, men vi är väl förberedda.”


Jan Rhodén | VD
Ströman Maskin AB

Ströman har sålt Buchers sopmaskiner sedan 1995 och vi har byggt upp en väl fungerande organisation med fokus på försäljning och hög servicenivå på eftermarknaden. Vår målsättning är att vi ska fortsätta stärka och utveckla vår position på marknaden. Med införlivandet av Johnston och Beam kommer vi att möta många nya och spännande kunder. Vi kommer att göra allt vi kan för att de ska känna sig välkomna och få ta del av vår höga servicenivå.

Beam A / S grundades 1972. Under 47 år har Beam designat och tillverkat ett urval av specialiserade chassimonterade sopmaskiner och högtryckstvättutrustning.

Läs mer om Beam: www.beamsweepers.com

Johnston Sweepers grundades 1904 och är en världsledande tillverkare av maskiner för ytrengöring. Med huvudkontoret i Dorking, Surrey och över 200 distributörer över hela världen.

Läs mer om Johnston: www.johnstonsweepers.com

Välkommen in på vår hemsida eller kontakta oss på Ströman för mer information.

Kontaktperson:

Magnus Roslund

Tel. dir: 0303-150 55
Mobil: 070-678 98 09
E-post: mr@stroman.se

Bucher municipal sopmaskiner