Servicetekniker

Vi söker nu dig, en duktig och ansvarsfull servicetekniker till vår verkstad i Kungälv. Din roll blir mycket viktig i vår verksamhet och kommer bland annat innebära en hel del kontakt med både kunder och leverantörer.

Vi söker dig som gillar utmaningar och har ett tekniskt intresse och kunnande. Att du inte kan våra produkter är inga problem eftersom du får grundlig produktutbildning både på plats i Kungälv samt hos våra leverantörer. Arbetet sker på vår verkstad samt på fältet hos våra kunder. Räkna med antal övernattningar, ca 30-45 per år när du har lärt dig våra produkter.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och lätt att sätta kunden i fokus. Mycket jobb sker självständigt men din strävan skall vara att bidra till gemensam framgång för hela teamet.

Vi erbjuder ett spännande jobb som ger utrymme för eget initiativ. Kvalitetsprodukter från marknadsledande leverantörer i Europa. Vilket gör att du behöver använda engelska då och då. Du får en grundlig produktutbildning på våra produkter. Stor frihet under ansvar, samt inte minst härliga arbetskamrater!

Ströman Maskin AB har hjälpt till att göra Sveriges vägar säkra sedan starten 1960. Vi är ett härlig gäng med högt i tak som tillsammans lyckats bli en av landets främsta leverantörer av maskiner för väghållning. Vi representerar företag från Danmark, Schweiz och Estland. Vi är 15 personer i företaget.

Anställning är en heltidstjänst och anställningsvillkoren följer kollektivavtalet. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Per Christian Söndberg 0303-150 53 eller skicka din ansökan till pcs@stroman.se