Loading...
HEM 2018-01-08T09:32:01+00:00

”Produkter för säkrare
vägar & renare miljö.”

Ströman Maskin AB

Sedan 1960 har vi på Ströman hjälpt till att göra sveriges vägar och gator säkrare. Vi levererar bland annat sandspridare,
saltspridare, sopmaskiner, sopvalsar, stödkantsläggare, plogar, sidovingar, underbett, snöfräsar, sandlådor, potthålslagare
och det mesta runt omkring. Självklart håller allt den standard och kvalité man förväntar sig när man sysslar med vägar,
gator och andra områden där säkerheten behöver hållas på topp!
Läs mer

Nyheter

HÄNG MED VAD SOM HÄNDER PÅ STRÖMAN.

Alla Nyheter

Produkter

EXEMPEL PÅ VAD VI HAR ATT ERBJUDA.

TILL PRODUKTER

SAND-/SALTSPRIDARE

Epoke har lång erfarenhet av spridare. Den första modellen kom redan på 30-talet och är i våra ögon en enkel maskin med inte allt för många finesser. Sedan dess har Epoke producerat över 50.000 spridare.

PLOGAR

Vi är mycket stolta över att få representera Arctic Machine i Sverige. Snöplogarna från Arctic har en perfekt balans mellan vikt och hållbarhet. Vi har även sidovingar, plogfäste och underbett till lastbil.

SOPMASKINER

Ströman erbjuder Europas bredaste sortiment av sopmaskiner. Strömans maskiner från Bucher-Schörling håller parker, gator och flygfält rena.

BLANDANLÄGGNING

Vi är mycket stolta att få representera vårat utbud av blandanlägg från Epoke.

STÖDKANTSLÄGGARE

Stödkanstläggaren är byggd för att monteras fram på hjullastare och utrustad med stora BM-fäste. För att kantläggaren på bästa sätt skall kunna följa vägbanan är BM-fästet ”flytande”.

SNÖFRÄS

Vi är mycket stolta över att få representera Epokes och Arctic Machines snöfräs i Sverige.

HYDRAULIK

Under konstruktion

ASFALTCONTAINERS

Oletto är en isolerad asfaltscontainer speciellt framtagen för transport och utläggning av varm asfalt. Asfalten behåller sin ideala arbetstemperatur tack vare inbyggt gasolsystem.

KARLSTADLAKE

Karlstadlake en ny salt lake med unika egenskaper

BEGAGNAT

Gå in och kolla på våra begagnade maskiner

Våra leverantörer: