Loading...

AM HMK 3700

PLOG

Denna plogmodell från Arctic Machine är en kombination av teknologier mellan diagonala plogar med stort kastavstånd och moderna plogar med polyuretanhållare, som är framtagna för att följa och leta sig ner i körbanans profil, speciellt för att göra rent även ner i djupa hjulspår. Plogen är designad för arbetet på saltvägar och i regioner med mycket snöfall, där förmågan att kasta snö långt och skära stora snödrev är en viktig plogegenskap. Tack vare sin konstruktion så kan man ligga mycket nära vajer och vägräcken på ex. 2+1 vägar. HMK tål hastigheter upp till 80 km/h men börjar kasta snö redan vid 20 – 30 km/h tack vare sin unika design. Plogen har olika tjocklek beroende på vingytan men är upp till 4 mm på vissa ställen. Plogen har också starkare förstärkningselement jämt fördelade. Tack vare sin starka konstruktion så kan plogen hantera mycket stora krafter och ger plogen en mycket lång livstid. Plogen kan utrustas med moddskär och hjul eller slitskor.

Specifikationer:

Transportbredd: 
3180 mm

Arbetsbredd:
2720 – 3700 mm 

Höjd, vingens högsta punkt:
1580 mm

Vikt utan moddskär:
1000 kg

Bladvinkel:
75 °

2018-09-03T08:25:37+00:00juni 26th, 2018|