Loading...

Sidofäste

Sidofäste

Arctic Machine har byggt och monterat plogfästen för lastbil sedan 40-talet. Vi har idag fästen till de flesta förekommande lastbilsmodellerna på den Svenska marknaden. Sidofästet är anpassat för att snabbt kunna koppla på och av sidovingen. Det bakre fästet är samtidigt ett integrerat underkörningsskydd. Det är lätt att montera och tar liten plats och kan därför sitta kvar året runt. Man kan även använda det som puttbalk för asfaltsläggaren. Våra originalfästen klarar stora laster, 22 fots sidovingar är idag inga problem att montera. Vi i är ensamma på marknaden med 22 fots sidovingar. De är idag vanliga på de stora vägarna där vi uppnår en plogbredd över 9 meter.

Flexibilitet är ett ledord och det gör att vi även kan leverera adaptrar så att våra sidovingar kan monteras i konkurerande lastbilsfästen.

Med vår Mähleradapter så kan vi fästa vår sidovinge direkt i en  S-bom  från 10 upp till 16 fots bredd på sidovingen.

2019-01-07T08:34:49+00:00november 10th, 2017|