Loading...

VV95

PLOGFÄSTE

VV-95. Ströman maskin erbjuder den svenska standarden för frontfäste för lastbilar. Ett stabilt och beprövat fäste för att bära redskap i fronten på en lastbil. Redskap som går att montera kan vara tillexempelvis snöplogar i olika former eller borstar. Vi erbjuder fästen till Volvo , Scania, Mercedes, Man och andra lastbilsfabrikat. VV- 95 är utrustad med två stycken gummibuffertar som fästs i bilens fjäderpaket, och det övre fästet i bilens ram. Fördelen med fästet är att det blir stötdämpat via gummibuffertar och fjäderpaketet på bilen, man låser ej heller fast ramändarna och får således ingen förändring i bilens köregenskaper. Fästet kan ochså lätt justeras i höjdled så man alltid plogar optimalt oavsett plog eller om bilens fjädrar med tiden sjunkit ihop. VV-95 kan levereras med en manuell hydraulikpump och slangar, som används till att manövrera hydraulikkolvarna som låser fast plogen i fästet.

2019-01-18T10:48:06+00:00november 7th, 2017|