Loading...

AM SPC

PLOG

SPC-Seriens frontplogar från Arctic Machine är svängbara vars ramkonstruktion för yrkesbruk tål hårda påfrestningar. Plogens svängvinklar är 35-42 beroende på utrustning. Alla våra diagonalplogar har också det unika polyurentanflex systemet som förbättrar plogningsresultatet och skyddar vägmarkeringar.

Med elastiska polyurentanflex förs inte vibrationer upp i  plogvingen det ger också minskat buller i förarhytt. Med polyurentanflex minskar plogens miljöbuller och arbetet kan utföras tystare på natten. Det är ett underhållsfritt system som saknar delar som utsätts för mekaniskt slitage.

Plogen kan också utrustas med dubbelskär/moddskär därmed förbättras plogens resultat betydligt. I ytterkant på vänster eller höger sida sitter 30cm höga nylonrullar som gör att plogen kan läggas an mot vägräcket. Det skyddar plogen med gör det samtidigt möjligt att ta den sista snökanten invid räcket, bättre och säkrare.

Sidoskydd för skärstrålen monterade på höger och vänster finns som extra tillbehör. Den svängbara plogen kan förses med olika strål och stödfötter eller hjul om så önskas.

Våra plogar körs av våra kunder till 95% utan hjuluppsättning.

Specifikationer:

Arbetsbredd (max):
3350 mm

Arbetsbredd (min):
2480 mm

Vingens höjd:
1150 mm

Plogningsvinkel:
42 grader

Stålets arbetsvinkel:
75º

Vingens tjocklek:
8 mm

Vikt:
1150 kg – 1400

2019-01-07T08:20:56+00:00juli 6th, 2017|