Loading...

AM SHJ 218/222

PLOGAR

AM SHJ är den största sidoplogen med fast blad. Den är konstruerad för montering 4-5 axelbilar och för snöplogning på motorvägar med hög hastighet. Varje segment är 30 cm långt och följer vägprofilen individuellt, vilket förbättrar plogningens resultat och minskar saltförbrukningen . Den aggressiva plogningsvinkeln gör det möjligt att att köra i hastigheter upp mot 90 km/h. Det finns även ljudreduceringssystem för att minska buller. I vissa baltiska och nordiska län är användningen av det här systemet obligatoriskt. Plogen är försedd med en mekanisk säkerhetsanordning som skyddar plogen i en kollision situationer. Tack vare sin konstruktion kan sidoplogen följa formen på vägen som garanterar en allt renare plogning och förbättrad effekt av halkbekämpning. Plogen kan snabbt tas i bruk och arbetsbreddens justering kan enkelt manövreras.

  • Över 40 moderna och tekniska lösningar
  • Arbetsbredd upp mot 8 meter
  • Lyft och öppningsfunktionerna är separerade
  • 3 gånger lättare och mer tillförlitliga bilagor jämförande med andra producenter

Ladda ner broschyr

Specifikationer:

Vingspetsens höjd:
550 mm

Maximal vinghöjd:
1370 mm

Justering av plogningsvinkel:
3 ° – 48 °

Största räckvidd från fordonets mittlinje:
5590 mm

Sidoplogens vikt (min.-max.,utan slitskär):
941-975 kg

Vikt av delar med snabbfäste:
212-325 kg

Oljebehov:
50 l/min

Tryck/bar:
100 bar

Arbetsbredd:
4420 mm

2018-06-12T10:48:37+00:00 juli 6th, 2017|