Loading...

AM SHJ 212

SIDOPLOG

SHJ 212 från Arctic Machine är en sidomonterad plog som maximerar kostnadseffektiviteten för din snöröjning. En enhet med en av dessa plogar har en 9 meters plogbredd, vilket gör att du rensar hela vägbanan samtidigt. Du kan ta dem i bruk anmärkningsvärt snabbt, man kan justera plogens arbetsbredd mycket lätt. Tack vare sin geniala konstruktion kan plogen enkelt följa formen på vägen, vilket garantera ett utmärkt resultat vid halkbekämpning. Plogen är utrustad med mekanisk säkerhetsutrustning som skyddar plogen i kollisionssituationer. med hårdmetallstål ligger sidovingen direkt på asfalten, vilket ger väldigt rent resultat. Många av våra kunder har under vinter kört i ploghastigheter upp till 70-80 km/h. Vingen kastar snön effektivt redan vid lägre hastigheter. Vingen kan monteras med mähler fästen. Inga adaptrar behövs emellan.

  • Flera steg av plogskydd
  • Bullerreduceringssystem för användning i städer
  • Snabb och enkel fastsättning på lastbilen inom 5 minuter

Ladda ner broschyr

Specifikationer:

Vingspetsens höjd:
550 mm

Maximal vinghöjd:
1370 mm

Justering av plogningsvinkel:
3 ° – 48 °

Största räckvid från fordonets mittlinje:
4310 mm

Sidoplogens vikt (min.-max.,utan slitskär):
738-786 kg

Vikt av delar med snabbfäste:
212-325 kg

Oljebehov:
50 l/min

Tryck/bar:
100 bar

Arbetsbredd:
2680 mm

2018-09-20T08:06:48+00:00juli 6th, 2017|